Ember és technológia – ki áll nyerésre, ki fog győzni? érdekes előadások és izgalmas kérdések várhatók a 9. SMART konferencián.

 

Örömmel látjuk, hogy a valóban a jövővel foglalkozó konferenciák már nem csak a technológiai újdonságokról számolnak be, hanem a fejlődés emberi vonatkozásaival.

Hallhatunk majd előadást Varga Somától, aki elmeséli a történetét: hogyan jutott el egy technikai fejlesztés kapcsán a NASA kutatóközpontjába.

Szép-szép dolog a technológia, de mi van ha nem vagyunk felkészülve a használatára? Pintér Róbert ezt a kérdést teszi fel az oktatás fontosságáról.

Nagyobb a füstje, mint a lángja, vagy valóban robbanni készül az AR/VR bomba? Királyházi Csaba erre keresi majd a választ.

A konferencia tematikáját négy részre bontották, amit a termek színei jeleznek majd:

A zöld színt keressék, akik a Digitális Határterületek kihívásaira kíváncsiak.

A magenta teremben az Emberi Perspektívák kerülnek szóba.

A sárga szín mögött a Vállalati Trendekről hallhatunk majd előadókat.

A kék szín pedig a Startup világ és az Egyetemi szektor kapcsolatát tárja fel.

 

Ha valakinek még ez sem csinál kedvet, azt hátha Zacher Gábor, Deutsch Tamás, Mérő László, Vitézy Dávid nevére kapja fel a fejét. Ha ez is kevés, akkor álljon itt néhány márka, akinek a történetét megismerhetjük majd: Barion, Balabit, AImotive, IBM Budapest Lab, Philips.

A konferencia helyszíne idén is az Akvárium, időpontja: 04.04., weboldala pedig itt található: https://www.smartconference.co/

A CCO Magazin ritkán számol be magyarországi eseményekről, de úgy érezzük, a SMART 2018 közelebb hoz minket a nemzetközi trendekhez, ezért ott leszünk.